Две зодии със сделки за много пари, трета изхвърля боклука

Вижте дневния си хороскоп, очакват ви изненади

Две зодии със сделки за много пари, трета изхвърля боклука | StandartNews.com

Две зодии ще имат днес неочакван късмет. Те ще сключат сделки за много пари. За разлика от тях представителите на един въздушен знак ще сложат точка на неприятни моменти в живота си и ще разчистят боклука след тях. Уикендът е време за почивка и приятни емоции, които ще завладеят водните зодии. Очаква ги любов.

Какво още вещаят звездите за днес – вижте хороскопа си, представен от „Марица”

ОВЕН - Благоприятен ден за разрешаване на важни въпроси и дела. Трудностите няма да ви плашат и спират. Винаги ще намирате начин да ги преодолеете. Ще получите подкрепа, а и опитът ви ще е полезен. Денят е подходящ за разговори за бъдещето и обсъждане на планове.

ТЕЛЕЦ - Постоянството ще ви позволи да постигнете отлични резултати и да решите някои трудни въпроси. Няма да се страхувате от предизвикателствата и да отстъпвате пред препятствията. Това ще направи впечатление на останалите. Дори тези, които не ви харесват, ще ви се възхищават.

БЛИЗНАЦИ - Може да е трудно да се справите с емоциите, особено сутринта. Незначителни събития или дребни инциденти, на които не бихте обърнали внимание друг път, днес ще ви изглеждат сериозни и ще ви изнервят. Не всичко ще се получава добре, но настроението ви ще се подобри значително, когато постигнете първите си успехи.

РАК - Може да се справите добре с почти всичко, което поемете. Днес звездите са на ваша страна и вие трябва да се възползвате от това, за да осъществите това, което е било замислено преди много време. Ще се намерят хора, които охотно ще подкрепят вашите идеи и ще помагат в тяхното изпълнение.

ЛЪВ - Приятен ден, интересен и вдъхновяващ. Ще получите изгодни оферти, които няма да  откажете. Единствената област, в която е необходима предпазливост, са финансите. Днес сте склонни към лекомислие и можете да харчите пари за дреболии и да пазарувате, без да мислите. 

ДЕВА - Денят е добър за общуване. Може да се помирите с тези, с които сте били в кавга или да възстановите някои стари връзки. Не трябва да посвещавате целия ден на скучни, дейности, колкото и полезни да са те. Романтична среща ще ви донесе много положителни емоции.

ВЕЗНИ - Добър ден за спокойно обмисляне на някакъв важен въпрос и вземане на решение за план за действие. Обърнете внимание на възможностите, които се откриват. Ще разберете как да постигнете целта си възможно най-бързо. Твърде рано е да обсъждате идеите си с други хора. Те могат да ви объркат.

СКОРПИОН - Не бързайте. Работата ви ще изисква дейности, които могат да отнемат много време, защото ще е необходима концентрация и внимание към дреболиите. Днес бързо ще запомняте новата информация, с ентусиазъм ще се заемате с трудни задачи и ще намирате нестандартни решения.

СТРЕЛЕЦ - Добър ден да приключите с дребните неща, които не сте успели да свършите. Добре е да решите някои организационни въпроси и да се справите с документацията. Работете самостоятелно, за да не се разсейвате. Денят е чудесен за вземане на решение за планове за бъдещето.

КОЗИРОГ - Благоприятен ден. Вероятни са необичайни и много примамливи оферти. Възможно е хора от миналото ви да напомнят за себе си и отново да намерите общи интереси. Денят ви дава възможност да вземете решение върху какво ще се съсредоточите в близко бъдеще. Разчитайте на интуицията си.

ВОДОЛЕЙ - Денят е идеален за това да подредите нещата си и да се отървете от ненужните вещи. Можете също така да се заемете с финансови въпроси и да решите за какво ще похарчите парите си. Днес хората около вас са особено склонни да ви дават съвети, но не всички препоръки ще са полезни.

РИБИ - Въпреки че денят е напрегнат, той не носи сериозни затруднения. Новини от далече ще ви накарат да промените плановете си и да отложите това, което сте мислили да направите. Това не трябва да ви ядосва, защото са вероятни необичайни срещи. Следобедът обещава приятни изненади за влюбените. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай