Две зодии на луд шопинг, трета – да не пипа остри предмети

Огнен знак е уязвим и трябва да онстрани неприятелите от пътя си

Две зодии на луд шопинг, трета – да не пипа остри предмети | StandartNews.com

Лежерен, но интересен неделен ден очаква зодиите. Две от тях ще се отдадат на луд шопинг и ще изпразнят портфейлите си. Трета ще се вихри в кухнята, но трябва много да внимава – ножовете са опасни за нея и по-добре да ги избягва. Огнен знак е уязвим и трябва да онстрани неприятелите от пътя си.

Какво още вещаят звездите за днес, 30 юли 2023 г., вижте дневния си хороскоп, представен от „Флагман”.

ОВЕН - В този ден може да обикаляте магазините и да се забавлявате, изпразвайки портфейла си. Може да се сдобиете с ценни вещи. Навярно самотните ще има с какво да се похвалят. В ден като този може да преоткриете любовта. Семейните отношенията ще се подобрят.

ТЕЛЕЦ - Нуждаете се от развлечения и отдих, за да възстановите силите си. Предстоят ви срещи и хубави вълнения с хората, които обичате. В този ден може да получите просветление, да научите кармичните си уроци или да получите информация за преражданията си.

БЛИЗНАЦИ - Днес трябва да упорствате повече, за да изпълните целите си. Планирайте по-внимателно разходите си! Ако се налага да използвате режещи инструменти у дома, внимавайте, възможни са аварии! Това е добър ден за запознанства и за начало на лечебни процедури.

РАК - Не искайте много от съдбата! Дава ви се това, от което имате нужда. Ако мислите за някого, непременно му се обадете! Не тормозете обаче събеседника с недомлъвки! Няма да ви разбере, ако му разказвате притчи. Не си струва да се обръща внимание на сънищата. Няма да се сбъднат.

ЛЪВ - Днес сте доста уязвими от външни атаки. Възможни са енергийни пробиви в аурата. Затова внимавайте с кого общувате! Не доставяйте удоволствие на дразнителите! Ако някой се забавлява докато ви дразни, намерете начин да го разкарате от пътя си! Избягвайте споровете!

ДЕВА - Не се захващайте с важни неща следобед, защото усилията ви вероятно ще са напразни! След това ще имате повече основания да се радвате. Трябва обаче да се жертвате в полза на другите, направете нещо специално за тях!

ВЕЗНИ - Доста сте старателни и с каквото и да се захванете днес, ще постигнете завидни резултати. Мъжете обаче се инатят всичко да става така, както са планирали. Това е грешка. Настъпват промени, с които трябва да се съобразите. Избягвайте и конфликтите, и пазаруването!

СКОРПИОН - Денят е благоприятен за пазаруване. Може да придобиете нова кола или да се заемете с ремонт у дома. Възможни са обаче здравословни проблеми. Увеличава се рискът от възпаление на лимфните възли. Може да получите подарък от съдбата – неочаквана печалба.

СТРЕЛЕЦ - Днес сте в отлично настроение. Направете си обаче план и се постарайте да го изпълните! Ще получите помощ от близките си. Свободното си време пък може да прекарате така, както ви се иска. Желателно е вечерта да сте си у дома.

КОЗИРОГ - Губите доста време, за да оправяте чужди пропуски и проблеми. Не се чувствате в обичайната форма, но имате възможност да си починете. Обмисляйте внимателно всяка дума, защото се увеличава опасността да не засегнете някой! Пазарувайте само наложителни неща!

ВОДОЛЕЙ - Времето е чудесно за всякакви творчески начинания. Имате прекрасни идеи, опитайте се да ги реализирате! Забравете за съмненията и действайте! Може да се сдобиете с качествена битова техника. Внимавайте с химичните препарати! Увеличава се рискът за повява на екзема.

РИБИ - Сега е моментът да помечтайте с любимия (любимата) и да правите планове за бъдещето. Денят е чудесен за пътуване и за забавление. Не вземайте обаче и не давайте пари назаем! Може да намерите хора, които да ви повярват, да ви подкрепят, или дори да се влюбят във вас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай