Четвъртък,

Две зодии да се пазят от думите, трета се отдава на флирт

От: СТАНДАРТ -
7585
Две зодии да се пазят от думите, трета се отдава на флирт
A
A
A

Днес думите са опасно нещо. Две зодии трябва много да внимават с тях. За едната мълчанието направо е злато, другата просто ще направи гаф.

Представители на огнен знак се отдават на флирт и ще намерят сродната си душа.

Какво още вещаят звездите днес, 18 февруари 2023 г., вижте дневния си хороскоп, представен от „Флагман”.

ОВЕН - Въпреки вашето старание и постоянство, трудно ще съумеете да изпълните това, което сте планирали. Бъдете внимателни с обещанията! Съберете се с приятели, но не прекалявайте с алкохола!

ТЕЛЕЦ - Някой от миналото ще се изпречи отново на пътя ви. Срещата ще е вълнуваща, но може би ви е писано да се разминете като стрелките на часовника по циферблата на живота. Избягвайте шумните компании!

БЛИЗНАЦИ - Имате ценни идеи. Опитайте се да се справите с трудните задачи преди обед, а после си почивайте! Денят е добър за укрепване на брачните връзки, но не и за нови запознанства. Уязвим е стомахът. Не яжте пикантна храна!

РАК - Желанията и изискванията на околните ще придобият по-голяма сила. Близките ви ще се зарадват на промяната. Внимавайте обаче с парите – не заемайте и не давайте на заеми, защото може и да не ви ги върнат!

ЛЪВ - Не дразнете близките си! Те нямат нужда от спорове, а от разбиране. Възможни са проблеми със сухожилията. Чудесен ден за флирт. Самотните Лъвици имат шанс да си намерят сродна душа.

ДЕВА - Изпълнен сте с енергия и оптимизъм. Внимателно подбирайте всяка своя дума и действие, за да не пострада репутацията ви! Ако се чувствате зле, не си го изкарвайте на близките! Възможни са финансови затруднения, ограничете разходите!

ВЕЗНИ - Може да си спестите доста неприятности, ако вместо да влизате в спорове с близките си, се концентрирате върху задачите и ги изпълните. Не е време за авантюри. Близките ви се нуждаят от повече внимание. Прекарайте вечерта в тесен семеен кръг!

СКОРПИОН - Малко старание. С минимални усилия може да постигнете това, което сте планирали, но отношенията с любимия човек може да бъдат поставени на изпитание. Не давайте поводи за ревност!

СТРЕЛЕЦ - Мълчанието днес е злато. Това трябва да е вашето мото, защото всичко, което кажете, може да бъде разбрано неправилно. Споровете с любимите хора съвсем може да ви изнервят. Не се лишавайте обаче от подкрепата им! Благотворно биха ви се отразили ласките им.

КОЗИРОГ - Възможностите за успех са променливи, заредете се с търпение! Положителните резултати ще дойдат неочаквано. Налагат се ограничения, бъдете внимателни с парите! Може да получите примамливи предложения, но не бързайте с отговора!

ВОДОЛЕЙ - Ако се налага да вземате решения, огледайте нещата от всички страни! Ще ви е нужна упоритост, за да постигнете целите. Не правете големи разходи! Може да нарасне емоционалното напрежение, но до края на деня ще забравите за проблемите.

РИБИ - В общуването са възможни недоразумения или неразбиране. Добре е да се изяснят различията! Срещата със стар приятел ще ви върне усмивката и ще ви помогне да намерите вярната посока. Може да попаднете в капана на спомените, но ще имате необичайно прозрение.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com