2 зодии да внимават - има опасност да изгубят пари

Ето какво показват звездите

2 зодии да внимават - има опасност да изгубят пари | StandartNews.com

Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи много интересен хороскоп за неделния ден. Ето какво предрече Алена за всички зодии:

ОВЕН

Колкото и да ви е неприятно, анализирайте действията си в почивния ден и бъдете отговорни към всичко, което предприемате. Очаквайте финансови проблеми. Проявете търпимост към вашите близки и проведете откровен разговор.Пред вас се очертава възможността да сключите изгоден договор. Не го правете без да сте преценили възможния риск, за да не изгубите всичко. Ако сте решили да създадете семейство, започнете с подготовката в днешния ден, за да избегнете проблеми и затруднения, който е добър и за сключване на брак. 

ТЕЛЕЦ

С работата си отново се справяте блестящо, въпреки че денят е почивен. Отложете деловите пътувания, защото задачите ви на работното място са по-важни от командировката. Бъдете коректни към колегите си и им благодарете за оказаната помощ. Заради проява на наивност и доверчивост може да си създадете проблеми на работното място.Може да усложните отношенията с възрастните си роднини. Причината е отказът им да приемат вашата интимна връзка. Не проявявайте упорство и не се впускайте в сексуални наслади, ако не сте сигурни в чувствата си. 

БЛИЗНАЦИ

Днес деня е почивен, а вие сте прекалено емоционални. Отменете планираното пътуване. На работното място проведете разяснителни разговори с вашите колегите и с ръководството за новата си работа. Не са изключени грешки, породени от използвана, но непроверена от вас, погрешна информация. Ще доведат до финансови загуби, за които сте си виновни сами.Ново запознанство ще преобърне живота ви, ако не сте семейни, а при семейните ще създаде повод за ревност. Липсата на хармония в отношенията ви лишава от нормален сексуален живот. 

РАК

Изпълнени сте с желание за активна работа, защото знаете, че и в почивния ден  тя ще ви донесе материални успехи и признание. Те са от огромно значение за вашето самочувствие. Не отлагайте реализацията на плановете си, ако искате да постигнете успех в бизнеса и не позволявайте намеса на странични хора, които нямат представа какви цели сте си поставили.Семейните отношения ви създават проблеми. Липсата на хармония ви разболява. Заявили сте нежеланието си да се отдадете на сексуални мигове, заради невъзможност да се примирите с насилствено обвързване в нежелани интимни отношения.

ЛЪВ

Проверете внимателно преди подписване финансовите документи и банковите извлечения. В противен случай рискувате да претърпите загуби, въпреки че денят е почивен. Разчитайте на интуицията си, ако се налага да убеждавате някого в правотата си и да доказвате професионализма си. Не проявявайте прекалена активност на работното място.Обстановката в дома ви ще е напрегната, заради прояви на ревност и обидни думи, които не успявате да преглътнете. Прекалили сте с опитите да обсебвате и сте отдалечили любимите си хора, затова не разчитайте на сексуални удоволствия.

ДЕВА

Ваши неприятели неочаквано може да усложнят живота ви в почивния ден. Бъдете внимателни и не споделяйте плановете си. Отложете начинанията. Въведете ред на работното си място. Отложете и планираните делови разговори, които няма да ви донесат успех. Непредвидени разходи може да нарушат стабилността на бюджета ви, ако харчите безразборно.Очаква ви лично щастие. Не трябва да пропускате своя шанс за среща с интимния партньор, за да не разрушите връзката си. Тези от вас, които имат до себе си любими хора, могат да се отдадат на романтични мигове и сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

В почивния ден вложете парите си във вече проучен доходен бизнес. Бъдете самокритични, ако видите, че допускате грешки и се извинете, като веднага ги отстраните. Печелите уважението на колегите си. Трудностите, които блокират професионалните ви задължения, са причината да не работите активно, но е добре да мобилизирате силите си.Не разчитайте, че запознанствата в дискотека или в заведение ще се превърнат в трайни романтични отношения. Ще изживеете разочарование. Не се впускайте в сексуални удоволствия с непознати партньори, за да избегнете проблемите с брачната си половинка.

СКОРПИОН

Проведете неотложен делови разговор въпреки почивния ден и ще ви олекне, защото ще получите яснота как да действате. На работното място трудно се задълбочавате в задълженията си, защото сте се отдали на мечти за пътуване.Въпреки това ще постигнете замисленото. Възприемайте професионалните проблеми спокойно и въздържано и се подгответе за работа, за да не пропилеете целият ден в ядове. Семейните представители на знака е добре да се съобразят и със задълженията с у дома, за да избегнат упреците от брачните си партньори. 

СТРЕЛЕЦ

В почивния ден ще осъществите плановете си с постоянство. Не се притеснявайте и не изпадайте в депресия. Притеснени сте заради среща с ваши колеги, които не ви подкрепят, но днес ще се решат да го сторят. Откажете се от начинанията, ако са свързани с инвестиции, за които не сте си осигурили средства. След обед са възможни разправии у дома, мили дами.Запазете спокойствие. Ще разрешите успешно семейните проблеми. Не сте доволни от сексуалния си живот. От вас зависи да засилите собствената си активност в леглото.

КОЗИРОГ

Промените на вашето работното място са благоприятни, въпреки почивния ден. Ще се наложи да се свържете с хора, които могат да са ви полезни. Не се задълбочавайте в критиката и не се сърдете, а извлечете поза за себе си. Ще ви зарадват високи приходи, както и предложения, които още днес е редно да обсъдите с колегите си и да дадете отговор.  Семейството ви иска да се откажете от допълнителната работа, която ви привлича. Потърсете компромис в отношенията с любимите си хора. Ако не сте семейни и сте срещнали подходящия партньор, сексуалните удоволствия са разрешени, при положение, че сте уверени в чувствата си.

 ВОДОЛЕЙ

Ще срещате трудности по пътя си, защото те са знак, че може и да сте се отклонили в друга посока. Бъдете внимателни, за да не провалите успешния печеливш почивен ден. Промените в материалното ви състояние могат да бъдат предимно възходящи.Зависи от начина, по който ще се представите и от умението да защитавате позициите си. Не се впускайте в изневери и флиртове, защото се обвържете с хора, от които трудно ще се отървете. Сексуалните ви отношения са хармонични, но сте готови да ги съсипете заради краткотрайно увлечение.

РИБИ

До обед в почивния ден сте дейни на вашето работно място. Следобед ви очакват разочарования, породени от прибързани решения и отказ да пътувате с вашите близки. От вас зависи да ги избегнете с такт и търпение.Отложете непланираните срещи и разговори, за да си спестите конфликти, заради липсата на сговорчивост между вашите колеги. Чувствата ви са споделени. Отношенията в дома ви са хармонични. Съхранете ги. Вечерта се приберете и се отдайте на романтични мигове и на сексуални удоволствия с любимите си хора.

Източник: Труд

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай