Драматично! Какво разкри Диана Димитрова за Вергов

Което поражда нови съмнения

Драматично! Какво разкри Диана Димитрова за Вергов | StandartNews.com

Битата актриса Диана Димитрова миналата седмица даде официално показания на разпит в СДВР. Пред полицията тя е съобщила името на насилника си, след като месец по-рано взриви социалната мрежа с разказа си, че е била пребита на снимачната площадка преди пет години. Звездата от „Откраднат живот“  е посочила Юлиан Вергов за човека, който й е посегнал, пише ПИК

Озадачаващо обаче, е че в годините назад Димитрова се изказвала особено ласкаво по адрес на актьора, дори след спречкването помежду им. По нейни думи тя е била пребита през 2017 година. В свое интервю пред списание EVA от март 2018 година след инцидентa с боя  д-р Огнянова от „Откраднат живот“  сипе суперлативи за Вергов. Запитана как се целува той, тя отговаря: „Целува се... талантливо.

Със страхотни впечатления съм от него като актьор, но не го познавам като човек. Възхитена съм от всичките си колеги, които са сто  процентови професионалисти. Искам отново да благодаря на Евтим Милошев, който е изключително честен в работата си с хората“.

Тук идват и съмненията. Какво е променило отношението на Диана към насилника й, та пет години по-късно да разкажа за инцидента и да разбуни духовете в цялата държава, при положение че година след случая с боя го е е възхвалявала в интервютата си.

От признанията й пред списанието става ясно, че тя още не познавала Вергов добре като човек, а в скорошните й разкрития в предаването 120 минути тя намекна, че е имала любовна авантюра с бияча си.

 Разминаването буди съмнение доколко откровена е Диана и спестява ли важни факти, за да се изясни истината около скандалния случай, пише „Ретро".

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай