Драматичен обрат във "Фермата"! Неочакван победител

Зрителският вот пренареди класацията

Драматичен обрат във "Фермата"! Неочакван победител | StandartNews.com

Драматичен обрат във „Фермата”. До последно в битките и вота на фермерите водеше Емилия. На финала обаче зрителският вот обърна всичко.

Над 50 % от публиката пред малкия екран хареса един участник. И той бе Константин. За първи път зрителският вот детронира класирането по битки и фермерско гласуване. И изстреля Косьо на първо място с над 70 на сто одобрение. Това му осигури мечтания чек за 100 000 лева.

Така 34-годишният бивш футболист Костадин Велков от София спечели "Фермата" 9.

Коко взе 15 точки от игрите на арената. Фермерите също дадоха своя глас за него – цели 12 души гласуваха за младия мъж. Костадин получи и най-много от зрителския вот - 50%.

На второ място остана 33-годишната Емилия от Червен бряг, която сама отглежда детето си.

Общо шестима участници, трима смели мъже и три силни жени, изминаха дългия път по нишката на живота и стигнаха до края на деветия сезон на „Фермата“.

От отбор „Елбетица“ място на последната права заслужиха сервитьорът Андрей Стефанов, земеделецът Георги Георгиев, продавачката на цветя Емилия Георгиева, студентката по право Линда Бонева и балерината Мартина Сергиева.

От конкурентния тим „Канатица“ към тях последен се присъедини футболистът Костадин Велков, след като срази в оспорван дуел съотборника си, колоритния земеделец Кенан Асил.

Победата донесе на спортиста и щастие, и сълзи. Костадин преживя противоречиви чувства, защото отстрани най-големия си приятел в риалитито и единствен от „Канатица“ достигна до финала.

За негово огромно разочарование той не успя да сподели тази чест с „червените“, с които преживя най-тежките и най-радостни мигове в стопанството.

По време на титаничния финал претендентите за първото място трябваше да забравят емоциите и да влязат напълно концентрирани в последната серия сблъсъци, разделени на жени и мъже.

Крайният резултат бе определен от резултата от битките на Арената, от гласуването на фермерите и, най-вече, от вота на зрителите.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Петя
преди 4 месеца

Според мен не е неочаквано, че Коко спечели. От началото на сезона се пише че той е победител. Другите финалисти се скъса ха от дуели и работа във фермата. Това не е честно. Това предаване трябва да се спечели от човек с фермер ски качества, а Коко няма такива. Всичко е нагласен, повече няма да гледам предаването. Много ме разочароваха.

Откажи
Емили
преди 4 месеца

Разочарована съм от финалния победител. Когато един човек печели битките и е на първо място по резултати от тях и по общ фермерски вот, може манипулативно да бъде изместен от нагласен зрителски вот. Победителят няма фермерски умения, не блести с качества, освен консенсусно поведение. Съжалявам, че истинският и достоен победител бе нагласено детронирана.

Откажи
Жулмиета
преди 4 месеца

Емилия беспорно е симпатична жена, но ми е трудно да приема, че е добър пример. Хваленето й по повод изкуствените й гърди, силно ме отблъсна. Самотна майка, която влага парите си за импланти в гърдите. Това категорично не е пример за подражание, особено когато се изтъква публично!

Откажи