Драма в ефира. Водещ се обиди

Кметът Васил Терзиев заобикаля една телевизия

Драма в ефира. Водещ се обиди | StandartNews.com

Драма в ефира на бТВ. Водещият на сутрешния блок Златимир Йочев се обиди, че столичният кмет Васил Терзиев не приема поканите на телевизията за интервю. Йочев, който призна, че градоначалникът непрекъснато отклонява заявките за разговор на живо.

В същото време обаче тази сутрин Терзиев избра конкурентната Нова телевизия, за да разкрие как ще управлява столицата без мнозинство в СОС.

От думите на Златимир Йочев стана ясно, че медията многократно е отправяла запитване към градоначалника, но явно той не проявява интерес да се появи точно в това студио.

„Ще се радваме нашият поглед да не е обърнат само към миналото. Имаме многократни покани към господин Терзиев и се надяваме да ни гостува“, каза Йочев след разговор за столицата с бившия кмет Йорданка Фандъкова.

Каква е причината обаче Терзиев да отклонява поканите на bTV не е ясна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Стоян
преди 2 месеца

Чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на всички, това подобри секса ни и спаси брака ни. Ето какво може да направи тя:---- https://do.my/biox

Откажи