Драма в “Черешката”. Смут между двама участници

Не срещат дори погледите си

Драма в “Черешката”. Смут между двама участници | StandartNews.com

Отношенията между Алекса - големият победител в “Игри на волята” и финалистът Филип са значително оптегнати. Пред камерите на “Черешката на тортата” те почти не си  комуникират пише Hotnews.bg. Вече втори епизод на кулинарното шоу  двамата се държат на разстояние един от друг и дори избягват да срещат погледите си. Да си разменят по някоя фраза, дори за менюто на масата, пък е абсолютно изключено, въпреки че на моменти в компанията се възцарява неловка тишина.

За тазседмичните участници в Черешката било истинска мъка да прикриват със смях и дърдорене напрежението чежду нашенеца и сърбина по време на снимките в началото на лятото. Филип не може да прости на Алекса, че стана големият победител в Игрите, както и че българите масово го харесват и подкрепят.

Вчера Фифо все пак даде 10 точки на Михаела, след като първата вечер поряза Зори. Тя спечели 40 от 40 възможни точки и излезе начело във временното класиране, въпреки че шеф Манчев първоначално гледаше скептично на нейните готварски умения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай