Драма. От какво страда певицата Диона

Очевидно кара тежка бременност

Драма. От какво страда певицата Диона | StandartNews.com

Певицата Диона, която е в напреднала бременност и през лятото ще стане майка за първи път, влезе в болница. Прясно сгодената звезда крие от суеверие благата новина, но изглежда бременността не протича леко. 

Изпълнителката на "Филмарка" кара много тежка бременност и последните си участия изкарала кошмарно. Чувствала се много зле и накрая нещата излезли извън контрол и тя постъпила в болница. 

През уикенда Диона отмени две участия - в Габрово и в София. А по-късно съобщи, че няма да е на разположение през цялата седмица. "За съжаление здравословното ми състояние не позволява да осъществя клубните си участия и тази седмица", оповести Диона. 

"Ще помоля никой да не ме пита "какво ми е". Когато съм в състояние ще преценя дали дали да говоря за това, през което преминавам. Само ще кажа, че не го пожелавам на никого", ожали се Диона и това хвърли феновете й в паника.

Нейни почитатели се питат дали всичко е наред с бебето й, пожелават бързо възстановяване и всичко да е наред с бременността, пише show.blitz.bg.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай