Драма: Новият на Отварачката още не се е развел

Мирослав Соколов продължава да е в законен брачен съюз с майката на двете си деца

Драма: Новият на Отварачката още не се е развел | StandartNews.com

Мария успя за пореден път да направи от нищо нещо, като намекна, че се е омъжила. Закачливото миньонче от Стара Загора показа в социалните мрежи пръстен с диамант, акцентирайки върху луксозната марка на бижуто. В същото време тя обяви, че е на нов етап в интимните си отношения. С това веднага предизвика слухове, че се е омъжила тайно за любовника си Мирослав Соколов.

Неговата законна половинка обаче твърди, че все още не му е дала развод, за да може той да сключва брак с друга жена.

Към брюнетката от Стара Загора веднага заваляха поздравления от нейни колежки от лекия бранш, тъй като естественият извод от подобна публикация е, че певицата се е омъжила. Ако това беше вярно, сватбата би била трета поред в нейната биография – след венчавките с бащата на дъщеря й – Димитър, и Християн Гущеров.

Оказва се, че мъжът, с когото Мария парадира в последно време, продължава да е в законен брачен съюз с майката на двете си деца - Вая. Въпреки че Мирослав вече цяла година открито върти любов с певицата, съпругата отказва да разпише документите за развод, така че той няма как да се събере пред закона със своята нова любима, пише столичен таблоид.

Но това не спира двойката да го играе семейство. Нещо повече - доскоро Отварачката си позволяваше да се подписва като госпожа Соколова, взимайки фамилията на Миро. Въпреки, че се отказа да го прави, след като законната половинка разкри, че развод няма, а следователно няма как да има и сватба, Мария не спира да дразни Вая по всевъзможни начини. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай