Сряда,

Доставки по домовете в Hell’s Kitchen. Кой разочарова шеф Ангелов

От: Агенция Стандарт -
558
Доставки по домовете в Hell’s Kitchen. Кой разочарова шеф Ангелов
A
A
A

Hell’s Kitchen България започна с номинации за Сините, на които шеф Ангелов свали куртката на Николай. През деня готвачите бяха в ада, наречен доставки по домовете, а Денислав облече оранжевата престилка втора седмица подред.  

В предизвикателството тази вечер участниците трябваше да готвят специално меню за доставки в караваните на Hell’s Kitchen, като тяхната цел беше да изпълнят поръчките си по-бързо от противниковия отбор. Въпреки лекото закъснение при приготвянето на храната от първата марка, Червените грабнаха победата с пълна сила. Сините охлюви бяха наказани за загубата с директни номинации.   

Синият отбор получи мастърклас с кайзера на мляното месо Петър Киров, като след това всеки сам за себе си се впусна в ожесточената битка за куртката си. Шеф Ангелов остана впечатлен от креативността и смелостта в чинията на Артур и изключително разочарован от главния компонент в ястието на Денислав. В резултат на този провал Денислав и Николай ще излязат на арената в решаващ сблъсък.       

Какъв дуел е подготвил шеф Ангелов за Николай и Денислав? Кой от двамата Сини ще напусне кулинарното състезание завинаги? Как ще понесе Янита риска от изгонване, на който се постави Денислав?


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com