Днес е Свети Валентин! Ами сега?

Ако сте изпаднали в неловка ситуация, този кратък и спешен наръчник ще помогне да се справите със ситуацията

Днес е Свети Валентин! Ами сега? | StandartNews.com

Ако сте започнали да четете този материал вероятно току-що осъзнавате, че днес е онзи специален ден от годината, в който любовта заема специално място в нашите сърца. Работа, ангажименти, крайни срокове... толкова много задачи присъстват в  динамичното ни ежедневие, че е нормално човек да позабрави за малко празника Свети Валентин - но не се притеснявайте! С този кратък и спешен наръчник ще ви помогнем да излезете от тази неловка ситуация, в която се намирате, без да трябва да се чудите какви силно креативни обяснения да давате на вашата любяща половинка. Затова сега отделете няколко ценни минути за прочитане, а след това да се захващаме със спасяването на 14. февруари!

Хубава изискана вечеря

Ако имате късмета да четете този наръчник в ранните часове на любовния празник, все още имате шанс да запазите някоя малка кокетна масичка за двама души в любимия и на двама ви ресторант. Ако местата там вече са отдавна резервирани, пробвайте късмета си с любим ресторант № 2 - ако пък и там нямате абсолютно никакъв шанс за романтична вечеря на свещи и пивко охладено шампанско вино, се надяваме, че можете да готвите, защото ще ви се наложи да запретнете ръкави и да спретнете една прекрасна домашна вечеря. Дори и да не можете, не унивайте. Тук са важни желанието и старанието, дори и да поставите на прилежно изгладената бяла покривка - чиния с две прекрасно посипани с малко червен пипер яйца на очи.

Специална мултимедийна вечер

Кой е любимият музикален изпълнител на вашата половинка? Кой блокбъстър филм очаква с най-голямо нетърпение? Коя е онази толкова специална и трудно откриваема книга, за която от толкова много време ви говори? Отделете си няколко кратки минути за мисловна концентрация и направете важен списък с бързо откриваемите и достъпни неща, с които можете да изненадате вашия партньор. Имате скрити певчески и актьорски таланти? Това също е един страхотен вариант да превърнете деня на любовта в един истински и незабравим спомен. Не ви съветваме само да осъществявате толкова специалната и открояваща се любовна серенада под жилищната тераса в блока, защото винаги можете да впечатлите някое чуждо самотно сърце и настоящата ви връзка да претърпи един труден и изпитателен любовен период.

Спасяване на положението в последния момент

Понякога идеите за подарък по случай Свети Валентин, които идват в последния момент, винаги могат да се окажат едно истинско разтапящо се сърцето откритие. Ако поради някаква причина всичките ни идеи, които ви изброихме, няма как да бъдат осъществени, винаги можете да отскочите до най-близкия ви и удобен магазин на Lidl, където можете да откриете страхотни предложения по случай 14-ти февруари! Бонбониери, пивки аперитиви, ароматни свещи, подбрана козметика и още куп други подхождащи за този празник предложения, очакват всички клиенти на веригата. Също така на място в магазините може да бъде открита и перфектната комбинация за вашата половинка, а именно - прекрасно оформена кутия във формата на сърце, пълна с вкусни ягоди и букет от пъстри свежи лалета, които се предлагат на преференциална цена. 

Това бяха нашите чудесни идеи за спасяването на празника Свети Валентин. Надяваме се предложенията ни да са ви допаднали, а сега - действайте и успех от нас.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай