Диляна Попова подпали мрежата, свали дрехите

Гореща фотосесия

Диляна Попова подпали мрежата, свали дрехите | StandartNews.com

Диляна Попова захвърли дрехи и задръжки и показва на всички това, на което доскоро се е радвал само Асен Блатечки. 42-годишната сложи в малкия си джоб по-младите силиконки, като позира без сутиен.

Тя никога не е крила, че е против все по-модерните пластични операции, които превръщат българките в клонинги с огромни бюстове и издути устни, пълни със силикон, пише hotnews.bg.

"В последните 10-15 години, особено при младите има едно залитане по пластичните операции и по перфектните форми, въпреки че жените още от едно време са правили жертви в името на красотата, например са се стягали в корсети почти до задушаване, но в един момент това доби по-извратени форми и визия. Днес си правят много по-грамадни дупета от естествените, а устните заемат една трета от лицето... Огромна част от момичетата вече изглеждат по един и същи начин, което е ужасно и започна да се превръща в нов вид заболяване.

Не може да имаш такава огромна уста, с която почти да не можеш да говориш, а да се смяташ за изключително красива, или гърдите ти да са толкова огромни и да си мислиш, че са супер! По принцип не съм против пластичните интервенции и сигурно ще си направя след години, ако ми се наложи, но съм за това - всичко да е естетически издържано и да изглежда максимално естествено", катагорична е Попова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Oslotrader_visitor1
преди 5 месеца

Да си покаже путката

Откажи