Диляна Попова призна за новия и Блатечки, има ли драма

С Лъчезар Захариев моделката се залюбила малко след окончателната й раздяла с Асен

Диляна Попова призна за новия и Блатечки, има ли драма | StandartNews.com

Диляна Попова вече не крие, че има нов мъж в живота си от две години - заможният ресорантьор Лъчезар Захариев, с който се чувствала още по-енергична и щастлива. С него се залюбила малко след окончателната й раздяла с Асен, но всъщност двамата се познавали отдавна. Бизнесменът открай време проявявал интерес към нея, но тя погледнала на ухажването му с други очи чак след разлъката с Блатечки.

"Да, заедно сме с Лъчезар от две години и съм щастлива. Само това мога да кажа, защото винаги съм избягвала да се издават подробности за личния си живот. Просто сега съм не само обичана, но и спокойна. А това е нещото, което с Асен не успяхме да постигнем, именно това спокойствие. Може би причината е в характерите, не знам…", коментирала е Попова за мъжа до себе си. И не е пропускала да отбележи, че до момента не е сключвала брак, тъй като не вярва в брачната институция. 

"С Диляна имаме нормални отношения заради детето. Няколко пъти сме се разделяли и събирали. Когато една чаша се счупи, после е трудно да бъде залепена", така пък коментира отношенията си с красавицата Блатечки, който също има нова любов в живота си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай