Диана Дафова: "Аадия" бе подарък на съдбата

Диана Дафова: "Аадия" бе подарък на съдбата  | StandartNews.com

"Полетът на "Аадия" в Космоса беше подарък на съдбата. Записах макси сингъла "Звуци на земята" в Холандия. "Аадия" беше първата песен. И впрочем означава "космос". Не съм и си мислила, че песента може да излети със совалка". Това разказа певицата Диана Дафова за изпратената й в Космоса от НАСА песен.

 

Дафова разказа, че пътувала в Америка и минала покрай ПР офиса на НАСА и решила да остави като подарък своя диск с писмо, в което обяснява какво е посланието на музиката. Два дни по-късно получила обаждане от американска правителствена агенция.

 

Поканили я да наблюдава излитането на совалката "Колумбия", заедно с която към откритото пространство трябвало да полети и песента. "Това е едно от най-невероятните неща, които съм преживяла в живота си", заяви Диана.

 

За брака си с бизнесмена Майкъл Батърфийлд тя сподели, че никога не е предполагала, че той ще се превърне в неин съпруг.

 

"Срещнахме се в София, Майкъл беше на едно бизнес пътуване тук. Аз бързах да си тръгна, понеже имах участие в празничен концерт. Беше симпатичен, чаровен, но не мислех, че е възможно да се случи нещо между нас. Но после започнахме да си пишем, станахме близки. Заедно сме от 1992 и той ме прави много щастлива", сподели певицата в "Преди обед".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай