Диана Димитрова зачена! Кой е бащата

Това е сюжет за криминален филм

Диана Димитрова зачена! Кой е бащата | StandartNews.com

По последни сведения 32-годишната актриса Диана Димитрова е бременна за първи път в живота си. Тя обаче от почти година е нямала сериозна връзка и затова се предполага, че е заченала вследствие на случаен секс.

Тя изживявала тежко, че не успя да очерни образа на Вергов и повечето хора – и известни, и неизвестни, застанаха на негова страна.

Съдейки по външния й вид, актрисата трябвало да е в около третия месец. Тя е напълняла, особено много в областта на корема.

Последният мъж, с когото Диана е била забелязвана на публично място, е пиарът на футболния „Лудогорец“ Владислав Трифонов. Той я придружи на една от изложбите й през месец март. Оттогава обаче не се е появявал с нея и по всяка вероятност не той е бащата на бебето й.

Димитрова се опитала да убеди бащата да признае бебето и да опитат да бъдат заедно, но той категорично отказал, защото вече бил женен и с деца.

Историята за актрисата се повтаря непрестанно. Тя все се хваща с по-възрастни от нея, които да я издържат, но винаги си пати от това и не може да постигне целите си, явно защото й липсва достатъчно интелект, пише Клюки.бг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Каква е тая тъпотия
преди 4 месеца

Много се съмнявам, че търси мъже, за да я издържат. Самата тя изглежда достатъчно красива, известна и независима и успешна за подобно нещо. Освен това и аз съм била бременна, имам две деца. Какво означава това, че била напълняла в корема, едва ли не като недостатък по време на бременност. Авторът малоумен ли е, що ли...

Откажи
pispis1953
преди 6 дни

Абсолютни глупости, как може умът на някого да роди такава измислица! Явно е по поръчка на един побойник или на някой от обкръженивто му. Жалки жълти драскачи!🎃🎃🎃

Откажи