Диана Димитрова: Не ми върви в любовта

Последното гадже на д-р Огнянова от „Откраднат живот“ вече е в чужбина

Диана Димитрова: Не ми върви в любовта | StandartNews.com

„Не ми върви в любовта“, сподели Диана Димитрова пред Мон Дьо. Д-р Зорница Огнянова от „Откраднат живот“ се е разделила и с последото си гадже, за което вдъхновено призна преди няколко месеца. Оказва се, че въпросният господин, който е от киногилдията, без да е актьор, режисьор или оператор,  е заминал на работа в чужбина. Двамата решили, че разстоянието ще погълне чувствата им и е по-добре всеки да продължи пътя си, независимо от другия.

„Важното е, че запазихме човешки приятелски отношения“, коментира красивата брюнетка по Нова телевизия. Тя обаче не се самосъжалява, че няма време нито за любов, нито за готвене – може да прави само супа и пиле с ориз. „Вярно е, че биологическият ми часовник тик-така, но това не означава, че трябва да насилвам себе си, само защото обществото има някакви представи. Нищо не съм пропуснала – всичко ще се случи, когато трябва“, категорична е Диана. Но не крие, че личният й живот донякъде „куца“ заради бурното развитие на кариерата й – докато някои от колегите й нямат ангажименти с месеци, тя влиза от сериал във филм и обратното. Но не смята, че всичко това се дължи единствено на таланта й и на факта, че изглежда „по-симпатично“, макар че няма никакви корекции по себе си.  

„Продава това да познаваш правилните хора. Много пъти кастингите съвсем не са публични, а ролите са предварително разпределени. Действителността ни никак не е захаросана, винаги има двоен стандарт. Но аз се научих да бъда търпелива, което за моята зодия Овен става след хиляди разбивания на главата в стената“, е мнението на Диана Димитрова.    

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай