Детски филмов маратон на половин цена в А1 Видеотека

През втората половина на април абонатите на Xplore TV могат да се насладят на редица водещи заглавия

Детски филмов маратон на половин цена в А1 Видеотека | StandartNews.com

През втората половина на април абонатите на A1 Xplore TV могат да се насладят на редица водещи заглавия на детски филми със специални великденски условия - 50% отстъпка. От 14 април до 3 май А1 Видеотека предлага широка палитра от детски филми и поредици с едни от най-любимите герои. За да е още по-вълнуващо семейното кино изживяване за най-малките и техните родители, те са с озвучаване на български език.

Всички заглавия се предлагат на цена от 2,49 лв. в рамките на промоционалния период, а след края му абонатите ще могат да ги гледат на стандартна цена от 4,99 лв.

Любимият на няколко поколения Спондж Боб се завръща във филма „Спондж Боб: Гъба на сухо“, който зрителите могат да гледат на половин цена само до началото на май в платформата Xplore TV. Филмът започва с пирата Бургер Брадата, който се докопва до магическа книга, с която може да сбъдне всяко свое желание, включително и намирането на тайната рецепта за легендарните ракбургери. Спондж Боб и неговите приятели трябва да се съюзят, да излязат на повърхността и да си върнат обратно рецептата, без която светът им не е същият.

Една от най-известните детски поредици през последното десетилетие „Как да си дресираш дракон“ също е достъпна с Xplore TV на специална промоционална цена. Историята в първия филм разказва за митичния свят на викингите, в който тийнейджърът Хълцук се опитва да спазва традицията на своето племе - да стане убиец на дракони. След като успява да залови първия си дракон, в опит да се хареса на племето, той осъзнава, че предпочита да се сприятели с него. Вторият филм разказва историята на Хълцук пет години по-късно, когато той се натъква на неочаквани запознанства - Валка, отдавна изгубената му майка, както и Драго, луд злодей, който иска да завладее света.

Първото и второто попълнение в поредицата „Тролчета“ също очакват зрителите в А1 Видеотека през втората половина на април с отстъпка от 50%. Оригиналната лента „Тролчета“ разказва за малките същества, живеещи в постоянно състояние на щастие. Открива ги Бергънс, страшилище, което се чувства щастливо, само когато поглъща тролчета. Te трябва да измислят начин да оцелеят и да се отърват от Бергънс, за да продължат да живеят все така спокойния живот, на който са свикнали. Вторият филм от поредицата „Тролчета 2: Турнето“ проследява Попи и Бранч, които откриват още различни племена тролове, представляващи музикални жанрове, чужди на техните собствени. Проблеми възникват, когато едно от племената планира да свали чуждите музикални жанрове, за да обедини троловете под рок музиката. Специалното предложение на А1 Видеотека включва и други ленти за деца, сред които „Всички на сърф“, „Приключенията на Тинтин“, „Капитан Гащи: Първото епично приключение“ и други.

А1 Видеотека предлага над 20 000 филми и сериали с първокласен звук и картина на своите абонати. Срещу достъпна такса всеки зрител може да наеме хитово заглавие и да го гледа многократно в рамките на 48 часа. Платформата Xplore TV има интерактивни функции и AI препоръки, които запомнят предпочитанията на абонатите и с времето се „научават“ да им предлагат подходящи за техния вкус заглавия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай