Детска мечта. На кого си даде гласа Цитиридис

Ще озвучава Миньоните-2

Детска мечта. На кого си даде гласа Цитиридис | StandartNews.com

На 1 юли най-успешният анимационен франчайз в света се завръща в киносалоните с нова глава от шеметните приключения на неповторимите миньони.

В "Миньоните 2" малките жълти разбойници предлагат "безценната" си помощ на 12-годишния, вече порядъчно проклет Гру, който жадува да се превърне в най-великия злодей в историята. И макар често миньоните да пречат повече, отколкото да помагат, любовта и отдадеността им към Гру дава неочаквани резултати. Сега, към редиците на световния феномен се присъединява и обичаният комик и телевизионен водещ Николаос Цитиридис, който дава гласа си на един от новите шеметни герои в историята. Избор, толкова дяволски добър, че сякаш е направен от самия Гру, пише life.dir.bg.

Николаос Цитиридис е един от най-добрите ни родни стендъп комедианти, който добива популярност с изявите си в Комеди Клуб София и с участието си в подкаста "Комеди Клуб Новините".

На 27 януари 2020 той става водещ на вечерното шоу на bTV, носещо неговото име - Шоуто на Николаос Цитиридис, а от тази годна той е част от журито в осмия сезон на изключително популярната риалити поредица "България търси талант". "Миньоните 2" бележи дебютната роля на Цитиридис в озвучаването, което е негова детска мечта.

Новият трейлър на "Миньоните 2" ни хвърля директно в действието, подготвяйки ни за незабравимо приключение със сърце и душа, каквото само миньоните и Гру могат да предложат.

Освен Николаос Цитиридис, в озвучаването на филма се включват Петър Бонев, Станислав Пищалов, Ана-Мария Лалова, Василка Сугарева, Мариета Петрова, Георги Спасов, Явор Караиванов, Димитър Тодоров, Симона Нанова, Димитър Тодоров и др.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай