Деси Радева прелива от гордост. Синът й направи нещо голямо

Страхил пое по нов път

Деси Радева прелива от гордост. Синът й направи нещо голямо | StandartNews.com

Единственият син на първата дама Десислава Радева от брака й с червения депутат Георги Свиленски е вече бизнесмен, съобщи „Ретро”. В края на септември Страхил е регистрирал първата си фирма на територията на София. Това се е случило дни след като отпразнувал своя 27-и рожден ден.

Наследникът на президентшата е основал дружество с ограничена отговорност „Менопойнт”, чийто офис се намира на столичния площад „Славейков”. Дейността на фирмата е широкообхватна, но според данните в Търговския регистър, тя се занимава главно с маркетинг, реклама, организиране на събития, международна търговска дейност и други.

Още по-любопитна подробност е обаче, че съдружник на Страхил в бизнеса му е една от най-близките приятелки на майка му Десислава. Става дума за Петя Ангелова, която дълго време движеше фондацията на първата дама „Живата вода на България”, която в последно време не развива никаква дейност

Страхил се прибра от Америка у нас преди 2 години. В САЩ той взе бакалавърска степен по „Бизнес администрация“ в университета „Маунт Мърси“, щата Айова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Голямо превземане!
преди 5 месеца

Голяма " гордост", голяма работа! Какво е това измислено заглавие?

Откажи