Депутатска сватба! Радостин Василев с бременна булка СНИМКИ

Мирела Желязкова е 14 години по-млада

Депутатска сватба! Радостин Василев с бременна булка СНИМКИ | StandartNews.com

Снимки: "Ретро"

Бившият министър на спорта Радостин Василев, който сека е независим депутат и има проблеми с Темида заради принуда, вдига сватбата на сезона. Той ще бъде младоженец за втори път, пише „Ретро”.

На 24 септември депутатът ще се ожени за настоящата си млада изгора на пищна церемония в елитния столичен хотел „Маринела“.

Бъдещото семейство Василеви вече са изпратили поканите си до своите гости. Избраницата на скандалния депутат е знойната брюнетка Мирела Желязкова. Оказва се, че булката е бивша подчинена на Руди Гела от времето, в което той властваше в Министерството на спорта в кабинета „Петков“.

Двамата са официално заедно едва от няколко месеца, но Мирела е вече бременна и чака първото си дете от прясно разведения Василев. Той се раздели по съдебен път с първата си жена, полицайката Нина, след 15-годишен брак през февруари 2022 г. От нея Руди има син на 11 години. Малко сред развода бившата г-жа Петкова пък роди от друг мъж.

В медиите напоследък се появяваха публикации и снимки за спорадични връзки на Руди Гела с врачанската психоложка Ралица Младенова, с „Мис Силикон“ Жасмина Стоичкова, с плевенската манекенка Тинка Игнинска, с маникюристката от Стара Загора Силви Павлова, с която се запознал във фейсбук и се е срещал в София, когато бъдещата му булка вече е била бременна.

Очевидно обаче само 24-годишната Мирела Желязкова е успяла да закове сърцето на серийния плейбой Радостин Василев.

За нея се знае единствено, че е работила като маркетинг специалист в Българския спортен тотализатор, а после е била повишена и на началник на отдел „Реклама и цифров маркетинг“ в тотото. И с двата апетитни поста се сдобила, докато Василев бил министър на спорта.

Девойката, която има 14 години разлика във възрастта с бъдещия си жених, е израснала във Велико Търново и е завършила специалност „Маркетинг“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“.

Кариерата ѝ в тотото приключва, след като Василев е сменен от Весела Лечева на министерския пост, а Лечева освобождава фаворитката му от длъжност. Знае се, че знойната брюнетка е имала и политически амбиции и е атакувала парламента от листите на ИТН на парламентарните избори през ноември 2021 г. Преди това пък е била член на партията на Веселин Марешки.

Фоторепортерите на „Ретро“ неотдавна изловиха бъдещите младоженци Руди Гела и Мирела да пазаруват скъпи дрешки в столичен мол още преди двамата да афишират публично връзката си. Наскоро влюбените са били заедно и на почивка край морето.

Организацията около сватбата им вече била финализирана, а кум на младоженците щял да бъде Александър Тодоров – близък приятел на Радостин. Той бе директор на спортния тотализатор и отново бе назначен от Василев

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай