Део призна кога е ударил дъното

Той се сблъсква с различни забранени субстанции заради работата си в нощни заведения

Део призна кога е ударил дъното | StandartNews.com

Искрен разказ за своите зависимости, но през смях - такъв е автобиографичният спектакъл на Део, наречен "Как се стигна дотук?!".

Признава, че е усетил дъното, когато за кратко бил арестуван. А усмивката и чувството за хумор били най-силните му оръжия, споделя в "Тази неделя".

Според него в живота си всеки човек експериментира по някакъв начин и какви ще са видовете експерименти зависи от средата, в която попада. Той самият се сблъсква с различни забранени субстанции заради работата си в нощни заведения.

Младостта за него също била причина, а впоследствие и известността му на тв водещ и певец. Когато е арестуван за кратко, осъзнава, че е ударил дъното.

Как успява да се откачи от тези зависимости с чувство за хумор разказва в спектакъла, който ще се играе за пети пореден път на 6 април. Включват този личен елемент на развитие по идея на Борко Чучков, което е продуцент на едночасовата комедия.

Спасението в живота му идва, когато се отказва от забранените субстанции. Тогава се отваря сърцето му и за любовта. Със съпругата си Мариана е вече 9 години заедно и имат две деца. Признава, че тайната на дългата връзка е да имаш здрава психика. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай