Дъщерята на Брус Уилис проговори, има ли надежда

Талула Уилис е най-малката му щерка от Деми Мур

Дъщерята на Брус Уилис проговори, има ли надежда | StandartNews.com

Талула Уилис - най-малката от трите дъщери на Брус Уилис от Деми Мур, разкрива защо семейството й е било толкова открито с диагнозата "агресивна" деменция на Брус Уилис, като същевременно дава актуална информация за състоянието на пенсионирания актьор.

29-годишната Талула, за чийто баща се твърди, че губи "част от паметта си" и "езикови умения" на фона на развиващата се деменция, обсъжда 68-годишната звезда от "Умирай трудно" по време на епизод на шоуто на Дрю Баримор.

През февруари близките на Брус Уилис обявиха в социалните мрежи, че той е бил диагностициран с фронтотемпорална деменция (FTD), за която Талула казва, че е "агресивно когнитивно заболяване - форма на деменция, която е много рядка". На въпроса на Дрю защо семейството е решило да бъде толкова открито относно неговата диагноза, най-малката дъщеря на Брус и Деми Мур заявява: "Е, мисля, че причината не е само една, но наистина беше и продължава да бъде много важно за нас е да разпространим осведомеността за тази форма на деменция."

"Ако можем да вземем нещо, с което се борим като семейство и индивидуално, за да помогнем на други хора, да го обърнем, за да направим нещо красиво за него, това е наистина специално за нас", допълва още Талула, пише lifestyle.bg.

Тя признава, че след поставената диагноза се е превърнала в нещо като археолог към нещата на баща ѝ, ровейки в неговия свят с "малки дрънкулки и глупости". Талула припомня колко важна продължава да бъде музиката за Брус Уилис, която винаги е заемала централно място в израстването на нея и сестрите ѝ.

"Това беше огромна част от начина, по който прекарвахме времето си с него. И сега в момента, когато отивам да го видя, просто пускам музика и седя, потопена в тази енергия на любовта. Наистина е специално."

Дрю Баримор не пропуска да попита актрисата в какво "състояние" се намира Брус в момента, а Талула отговоря с думите: "Той е същият, но някъде дълбоко в себе си. Въпреки това го гледам и виждам любов, когато съм с него. И това е баща ми, и знам, че ме обича."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай