Дарина: Винаги съм в купона

Дарина: Винаги съм в купона | StandartNews.com

Павлова поддържа тонус с проекти и приключения

В светската класация на Дарина Павлова мъжете са в две основни групи - влиятелни бизнесмени и политици и изгряващи звезди в развлекателната индустрия. И ако с първите - като бившия премиер на Италия Силвио Берлускони - поддържа салонни отношения, то с вторите - като красивия актьор Джулио Берути - винаги е в купона. Актрисата, която се изявява като успешен продуцент, обаче не коментира дали с Берути има страстна любов, както твърдят хайлайфните издания на Ботуша. Тя само подхвърля, че поддържа тонус с бизнес проекти и приключения.

Междувременно Павлова сподели, че е силно впечатлена от кандидатите за слава в "България търси талант" по bTV. 8-годишната Поля Димитрова от Бургас смая жури и публика с изпълнението на парчето Listen на Бионсе. "Ти ни уби", възкликна колегата на Дарина Ники Илиев. Другата сензация бе 20-годишният Пламен Любенов от Варна, който слезе от инвалидната количка и танцува брейк. Близо 1,5 милиона са гледали старта на риалитито. Малко преди 22 часа пикът в интереса е достигнал 1 757 590 зрители, сочат данните на ГАРБ за 15 март.

Веси Попова атакува световната сцена

Веселина Попова атакува световната хаус сцена. Талантливата певица записа над 20 авторски проекта с различни популярни диджеи от няколко континента. Парчетата излизат със знака на международни лейбъли. Красавицата, позната ни и като секретарката от сериала "Столичани в повече", тези дни пусна две нови песни. Първата е Make My Beat, създадена с DiMo (BG). Втората е баладата Sometimes I Cry - с популярното италианско дуо JazzyFunk. Съвсем скоро Веси ще работи с най-актуалните диджеи - Teenage Mutants и Purple Disco Machine.

Марина Кискинова, позната ни от сериала "Секс, лъжи и телевизия",

полетя над София заради клип. Чаровната актриса и певица засне видео към акустичната версия на дуета й с Били Хлапето "Непознат". В него тя пее сама под съпровода на китарата на Константин Ангелов от група "Оги 23". Веселин Ценов и Графа са автори на музиката на акустичната версия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай