Дарин Ангелов не иска да пее Георги Христов в "Капките". Защо?

Шоуто се завръща на 14 февруари

Дарин Ангелов не иска да пее Георги Христов в "Капките". Защо? | StandartNews.com

В Деня на влюбените и празника на виното Трифон Зарезан зрителите на Нова ще видят първите звездни преобразявания в юбилейния 10-и сезон на любимото предаване „Като две капки вода“.

„Дъщеря ми е голям фен на предаването. Следи го, гледа го и се радва, тъй като познава голяма част от участниците в него. Голямото й желание е тати да участва в „Капките“. Няколко пъти и обяснявах, че трябва да бъда поканен. Когато получих поканата, един от първите, които научиха, беше Дария и репликата й беше: „Тати, ще бъде епично!“. Щастлива е много. Разбира добре, че не мога да избирам каква песен ще ми се падне“, споделя в студиото на „Събуди се“ Дарин Ангелов за първата реакция на любимата му дъщеря.

„Трудно успявам да откривам време за нея в много ангажименти, но имаме силна и трудно обяснима връзка между нас. Намирам време и за нея. „Капките“ стартират на 14 февруари, но ангажимента към предаването започва по-рано. В процес на подготовка сме, за да може утре да стартира с гръм и трясък, но се старая максимално да съм отдаден на дъщеря ми“, допълва Дарин. „Не знам как успявам, но ще използвам клишето, че „когато има желание, има и начин“. Истината е, че много неща съм отказвал, за да бъда край нея, но много неща съм приемал заради нея. Самият аз имам нужда от контакта между нас и се зареждам чрез нея. Тя ми е най-голямото зарядно устройство и без нея няма да издържа на цялото това тичане.“

„Ще издам една малка тайна. Дъщеря ми има малко участие в сериала, който скоро тръгва в ефира на Нова „Лъжите в нас“. Много се вълнуваше когато го засне и се вълнува в очакване на излъчването му. Да, тръгва по стъпките ми. Вчера беше шокиращо и за мен, докато и приготвях закуска, чух как тя свири на детското си пиано, но се получава мелодия. Сама си търсеше бутоните по пианото, за да изсвири „Мила, моя мамо“. Изненадан бях и се пръсках от гордост. Не се притеснявам, че тръгва по стъпките ми, тъй като искам да тръгне по пътя, който тя иска. В друг момент може да направи завой и да тръгне в друга посока. Нямам мисъл да я бутам към нещо конкретно. Искам тя чрез любопитства да разбере кое и е най-интересно в този живот и да тръгне да го преследва. Работата ми е само да я подкрепя“, разкрива силната връзка, която има с 5-годишната си дъщеря Дария актьорът.

„Не искам да ми се падат артисти, които нямат изпяване като Уитни Хюстън, Марая Кери, Георги Христов. Това са гласове, които звучат прекрасно, но нямат стигане. Но ако ми се паднат, се хвърлям в боя с главата напред. Мъжете са актьорите в предаването, а жените са певиците и според мен ние актьорите имаме малко по-голям шанс, защото все пак това е шоу за имитации. Кой най-близко ще се доближи до образа и да хване детайлите на артиста, който пресъздава. Певиците са коя от коя по-силна и предполагам, че те ще наблегнат повече на вокалните умения“, коментира шансовете за успех и достигането до финал.

„Знам, че мога да пея, но никога не съм имал самочувствие и не съм се възприемал за певец. Това е нещо повече от това да възпроизведеш правилно някакви тонове. Истинските музиканти и певци са замесени от друго тесто“, признава и коментира възможностите си актьорът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай