Дара лудо влюбена. Новото й гадже е специален доктор

Щастието застигна певицата

Дара лудо влюбена. Новото й гадже е специален доктор | StandartNews.com

Щастието застигна певицата Дара. Тя е лудо влюбена в новия си приятел д-р Ервин Иванов. Той е доктор по фармакология, защитава дисертация върху разработването на иновативни лекарства от канабис, предаде БЛИЦ.

Ервин е и предприемач, който се занимава с преработването на индустриален коноп. Двамата са заедно от половин година, като отношенията им изглеждат сериозни. Варненката показа за пъти път любимия си при пътуването си до Холандия, където продажбата на марихуана е легална.

Изпълнителката дълго време упорито криеше личния си живот, но в последните няколко месеца открито демонстрира чувствата си, като дори пусна кратко видео, в което двамата се целуват страстно.

Ервин е почти 10 години по-голям от 23-годишната Дара. Младият лекар е от турски произход и преди няколко години бе сгоден за внучката на Тодор Колев – Теодора Кулева. Двамата се разделиха заради ревността на доктора. Опитите да накара актрисата да заживее по каноните на мюсюлманския свят напълно раздалечили двойката, твърдят от обкръжението им. Теодора Кулева не можела да носи твърде разголени дрехи. Интересното е, че тези правила все още не важат за певицата, която е настояща половинка на лекаря.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай