Дама сяда в стола на Бареков

Дама сяда в стола на Бареков | StandartNews.com

София. Десислава Тошева ще наследи Николай Бареков на шефския пост в TV7 и NEWS7. Журналистът обяви преди няколко седмици, че се разделя с ръководния си пост в медията, тъй като се впуска в политиката.

Тошева досега заемаше поста изпълнителен директор - Финансова дейност на TV7 заедно с Николай Бареков. Оттук насетне дамата остава единствен изпълнителен директор на медията след оттеглянето на Бареков. "Екипът на TV7 и NEWS7 е горд с постигнатото до момента и е зареден с дръзки идеи за новия сезон", каза Десислава Тошева.

Досегашният директор на новините в двата канала - Жени Павлова, става част от борда на директорите на NEWS7. Член на борда на директорите е и Патрик Мартин, представител на компанията собственик "Алегро Кепитъл".
Досегашният изпълнителен продуцент на дирекция "Спорт" Миляна Велева пък застава начело на дирекция "Новини и актуални предавания" на TV7 и NEWS7.

Даниел Чипев стана шеф на новините по БНТ

Даниел Чипев е новият шеф на новините по БНТ. Дългогодишният водещ поема ръководството на звеното, което включва три направления - "Новини", "Актуални предавания" и "Спорт". До този момент начело на дирекцията "Информация" бе лицето на "Панорама" Бойко Василев, който беше временно изпълняващ длъжността. Той планира да покаже журналистиката от центъра на събитията, докато те се случват. Чипев вече работи усилено по идеята за създаването на информационен канал на БНТ. Той работи и над новата визия и концепция на сутрешния блок "Денят започва". Ася Методиева и Росен Цветков са водещите, които сутрин събуждат зрителите на държавната телевизия и разговарят с гостуващите политици, икономисти и интелектуалци. Освен запазената марка на БНТ "По света и у нас" в 20 часа Чипев връща на екрана и традиционните късни емисии след филма в праймтайма в събота и неделя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай