Петък,

Дама от АЕЦ Козлодуй впечатли Ергена и получи нещо специално

От: Агенция Стандарт, кадър bTV -
3444
Дама от АЕЦ Козлодуй впечатли Ергена и получи нещо специално
A
A
A

В първи епизод на романтичното прилкючение „Ергенът“ само една дама получи роза с различен цвят. Така наречената „Роза от пръв поглед“ е за жената, която е оставила незабравимо първо впечатление у Виктор Стоянов.

Той реши да я даде на 34-годишната Деница Дишкова.

„Деница е много специална жена. Начинът, по който говори, движенията й, усмивката й. Разговорът с нея е много лек и приятен“ – обясни избора си Виктор.

„Това е най-уникалното нещо, което можеше да ми се случи тази вечер“ – сподели щастливата Деница.

Тя работи в АЕЦ Козлодуй, където ръководи извеждането от експлоатация на първи до четвърти блок.

„От няколко години реших да сменя градската среда със селския пейзаж. За някои на село може да е скучно, но за мен е разкош. Създадох така желания комфорт и уют. Вложих много усилия и труд, за да превърна това местенце в райско кътче. Живея сама с моя домашен любимец Арнолд“ – сподели Деница в своята видео визитка.

„През последните години осъзнах, че в очите на мъжете съм някаква висока топка, която те не могат да си позволят. Тук важи лафът, че гроздето е кисело. Срещам от тяхна страна притеснения, че не могат да отговорят на стандарта, който съм създала около себе си, и по някакъв начин се чувстват непълноценни“ – коментира дамата, която получи розова роза от Ергена.

„За мен най-важно е мъжът да бъде искрен в чувствата си. Всеки път, когато се погледнем, да си кажа „Това е човекът!“… И в никакъв случай да не е по-нисък от мен“ – добавя с усмивка Деница при представянето си в риалитито.

„Една вечер видях реклама на „Ергенът“. Първо харесах човека, а после и идеята да се срещнем с него. Нядявам се тази авантюра да я приключим заедно“ – обобщава тя.

След като Деница получи специалната роза от Виктор, тя добави :„Усещам завист и виждам разочарованието в лицата на другите жени, че не са те на моето място“. 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички