Дали Християна Лоизу е Хищницата?

Чaровната кипърка, която преди време спечели "Х фактор", е перфектна певица и някои от уликите се вписват в биографията й

Дали Християна Лоизу е Хищницата? | StandartNews.com

Има нова хипотеза за това кой се крие под маската на Хищницата, стана ясно от дебатите в социалните мрежи. След като бяха спрягани имената на поп фолк пилето Райна, на Михаела Филева и Джулия Бочева от "Революция Z", поредната заподозряна е Християна Лоизу - очарователната и гласовита кипърка, която вече повече от 10 години живее в България.

Момичето от острова на Афродита идва тук преди две петилетки, за да учи оперно пеене, влюбва се в страната ни и остава. Тя се ползва с изключително добро име сред гилдията на музикантите. Преди време участва епизодично в мюзикъла "Исус Христос супер звезда", но маестро Пламен Карталов остана възхитен от вокалните й качества и я покани да влезе в ролята на Кристин във "Фантомът на операта". Междувременно Християна се загаджи с Боби Стар от екипа на Слави Трифонов, но избягва да коментира личния си живот. Сред уликите има една много показателна цифра, категорични са наблюдателите на случващото се в "Маскираният певец" - и тя е 1663. Оказва се, че това е разстоянието в километри между Ларнака, където е родена Християна, и София. И още нещо - Хищницата досега нито веднъж не е пяла на български. Може би Лоизу се пази да не се чуе акцентът й. 

Другата маска, за която тази седмица се говори усилено, е Баба Яга, а заподозреният е актьорът от Сатиричния театър Борислав Захариев, по-известен на широката публика като Боби Турбото. Атрактивният мъж е минал през кажи-речи всички формати и е на "ти" с жанра - от "ВИП денс", през "Биг брадър", та до "Като две капки вода". Той е изключително атрактивен и пластичен, с невероятно чувство за хумор и талант за карнавалност, така че да бъде баба Яга за Боби Турбото не би било никакъв проблем.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай