Цвети от "Хелс кичън" с ново гадже по празниците

Как се запознаха те

Цвети от "Хелс кичън" с ново гадже по празниците | StandartNews.com

Най-колоритната участничка в последния сезон на кулинарното предаване дълго време беше без гадже и тръбеше, че набляга на кариерата си вместо на мъжете. Изненадващо по празниците врачанката разкри, че има половинка и това е италианецът Патрицио. Влюбените гълъбчета си пуснаха снимки от ваканцията, която прекарват в северната част на Италия - Милано, Венеция и езерото Комо. Цвети и гаджето й демонстрират огромна близост, гушкат се пред обектива и не крият любовта си. Кулинарката буквално грее до любимия си, който е младо и симпатично момче.

Цвети е прекратила практиката да си пуска разголени снимки, които често можеха да бъдат видяни в инстаграм профила на мадамата. В близкото минало любимката на шеф Ангелов публикуваше кадри на едрия си бюст, както и на сочното си дупе. Това вероятно е в миналото, защото сега кулинарката залага на официални дрехи и дълги панталони.

Остава тайна как Цвети се е запознала с Патрицио, но не е изключено това да е станало покрай работата й - врачанката е готвачка в италиански ресторант. И така да е станала любовната заварка. В "Хелс китчън" Цвети разкри, че има гадже, но след края на предаването беше сама. Без кавалер се появи и на абитуриентския си бал. Но сега е на крилете на любовта, пише "България днес".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Кирил
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи