Цитиридис побесня срещу знаков актьор! Къде е капанът

Това стана ясно след краха на шоуто му.

Цитиридис побесня срещу знаков актьор! Къде е капанът | StandartNews.com

По време на последния епизод един от гостите на Николаос Цитиридис -  Юлиан Вергов каза на водещия, че задължително последната му заплата от Би Ти Ви трябва да отиде за благотворителност. Нико го погледна с шокиран и доста обвинителен поглед, издаващ несъгласие.

Очевидци разкриват, че след шоуто Николаос е бил бесен на Юлиан, защото го е поставил в доста неловка ситуация. Той не искал да дава и стотинка за благотворителност, защото вече на практика е безработен и трябва да къта всеки цент.

Полугъркът по принцип бил изключително стиснат. Цепел стотинката на две дори в първите години на шоуто, когато се радваше на висок рейтинг, по-дълъг епизод и съответно повече пари.

Според слуховете Нико не бил никакъв кавалер, що се отнася до финансовата част от връзката. Карал актрисата Боряна Братоева, с която живее на семейни начала, да си делят сметката по заведенията, както и когато пазарували.

Все пак Цитиридис не остава без никакви доходи след Нова година. Той все още обикаля страната като комик от т. нар. Stand by Commedy, но парите там са дребни трохи в сравнение с това, което получаваше в БТВ, пише Клюки.бг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай