Чудо с наша певица! Кого срещна след 25 години

Случката е вълшебна и идва преди Коледа

Чудо с наша певица! Кого срещна след 25 години | StandartNews.com

Митът, че по Коледа стават чудеса, очевидно може да бъде и реалност.

Тази Коледа ще бъде особено специална за певицата Светла Иванова, която търси и откри своите биологични родители след цели 25 години, пише show.blitz.bg

Семейството, което отглежда изпълнителката, си отива от този свят и така срещата с биологичните й родители се превръща в реалност, която се разкрива все още за нея и до този момент. А изненадите, оказва се, не са никак малко.

Всеки един ден на Светла започва със сутрешна медитация и благодарност за това, което й се е случило в живота. Певицата, която направи 10-годишна пауза от сцената, сега се завръща с пълна сила, но признава, че много голяма част от тази енергия сега, й е донесъл именно този магичен обрат в личния й живот.

Новата песен, която подготвя пък, е подарък от най-близките й приятелки. Дамите събират много голяма част от сумата за клипа към новото музикално парче.

"Оказва се, че майка ми също ме е търсила", призна Светла, която е наследила музикалния си талант от баща си. И добавя, че реакцията на биологичния й родител е била "повече от невероятна".

Двете с майка й са еднакви по желанието си за живот. "Тя е един толкова енергичен човек, също като мен. Дори и до ден-днешен работи по 12 часа на ден. Обясних си откъде идва тази енергия. Много лесно скъсява дистанцията с хората, общува много и лесен човек за общуване", споделя още развълнуваната изпълнителка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай