Чудо! Как Лили Иванова смая феновете си

Какво представлява роклята на легендата

Чудо! Как Лили Иванова смая феновете си | StandartNews.com

Примата на българската естрада Лили Иванова изненада феновете си с нов тоалет. В тон с най-новите световни модни тенденции поп примата се появи в Летния театър "Кайлъка" в Плевен за концерта си в средата на септември в рокля с обемна пола и множество дантела.

Дрехата с дължина няколко пръста над коляното разкриваше изваяните крака на изпълнителката, а масивните дипли подчертаваха ефирните й движения. Романтичният модел, решен в любимия на Лили черен цвят, е на световноизвестния бранд "Dsquared2"

Създателите на марката братята Дийн и Дан Кейтън само преди месец отпразнуваха успеха на бутика си у нас с пищно парти, на което присъства и Лили Иванова.

Близнаците питаят дълбок респект към примата, която е сред ВИП клиентите им от България. Естествено, полата тип камбанка, както и цялостната визия на Лили, завършена от сребристи висулки по раменете на блузата, не останаха незабелязани от почитателите в Плевен: "Много й отива", "Отдавна не я бях виждала така, прекрасна е" и "Като жива кукла е с този тоалет", коментираха плевенчани, цитирани от "Епицентър".

Роклята на Иванова не се предлага в онлайн бутика на известната марка, където подобни дрехи струват около хиляда долара, пише Hotnews.bg.

Със сигурност певицата не платила и стотинка, защото е най-добрата ходеща реклама на модния бранд у нас. досега тя винаги излизаше на сцената с тесни, но прави поли и роклята-камбанка очевидно е смяна на стила на доайенката на естрадната песен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай