Чистачките с празник вместо протест

Чистачките с празник вместо протест | StandartNews.com

Чистачките от летище София спрягат купон вместо протест. Това става ясно от фейсбук групата "ЛЕТИЩЕ СОФИЯ ЗАМИРИСА". Там Евелина Петрова, която стана най-известната чистачка в държавата, е написала, че протестната демонстрация, предвидена за 28 февруари, се отменя.

Фото: Фейсбук

"Колеги, тъй като за тази седмица планирахме поредния си протест, но както знаете, нашата борба приключи изненадващо на 19 февруари. Затова предлагаме – вместо на протест, да се съберем на маса. За 28.02, неделя е направена резервация в ресторант Вила Парк, бул. "Арсеналски" 4б от 18.30-19.00 часа. Менюто е: няколко вида салати и мезета, микс скара (българска и сръбска) на плата, гарнитура и десерти, 50 мл. аперитив, безалкохолно. Резервацията е за 70-80 човека (колкото и се събирахме за протест)Ангажирали сме и DJ", обяснява чистачката, която подари метлата на премиера Бойко Борисов. И уточнява, че кувертът на човек ще струва между 35 и 37 лв.

"Завиждам ви", пише мъж от групата под публикацията за предстоящия купон на чистачките.

Стандарт Нюз припомня, че миналата седмица Борисов се обади лично на Евелина Петрова, за да разговаря по проблемите на чистачките, за които жената алармира пред медиите. По-късно той разговаря с нея и колежките й по скайп и получи от тях метла, с която "да мете корупцията".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай