Четвърти ден търсят изчезналата край река Луда Мара жена

Четвърти ден търсят изчезналата край река Луда Мара жена | StandartNews.com

Благоевград. Четвърти ден продължава издирването на жената, която изчезна край буйните води на река Луда Мара в Петрич. Десетки полицаи и огнеборци и в сряда подновиха търсенето, което засега е без успех. 30-годишната петричанка е в неизвестност от 1 февруари сутринта, след като излязла да разхожда кучето си край река Луда Мара в Петрич. Сигналът за изчезналата е подаден от нейната майка. Веднага полицаи и огнеборци са отишли на мястото, където следите й се губят. Засега обаче търсенето е без резултат.

Кучето е открито на остров в реката, но от жената няма никаква следа.
Водите на река Луда Мара са все така буйни и няма как да се влезе в нея. За последно изчезналата петричанка е забелязана да разхожда кучето си в района на кооперативния пазар. Реката, ако е паднала в нея, може да я е отнесла надолу по течението.

Луда Мара „погълна" на Богоявление тази година кръста, хвърлен от отец Михаил. Над 50 души го търсиха с багер и металотърсач. На третия ден металното разпятие бе намерено на дъното на реката. Жителите на квартал „Аджария" приеха изчезването на християнския символ като лоша поличба.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай