Черно слънце обръща живота ни

Меркурий вече е ретрограден, най-силни ще са политическите затъмнения

Черно слънце обръща живота ни | StandartNews.com

Черно слънце обръща живота ни. След като Меркурий вече стана ретрограден, на 21 юни ще наблюдаваме пълно слънчево затъмнение. Денят се очаква да е един от най-тежките за годината. Някои дори го сравняват с края на света. Енергията ще е толкова силна, че ще даде отражение върху живота ни не само през този ден, но и през следващите 18 месеца.

ВИЖ ОЩЕ: Меркурий вече е ретрограден. Какво ни чака?

Следващото затъмнение – на 5 юли, ще носи още по-големи промени, защото съвпада за първи път с нареждане на почти всички планети под един ъгъл. След тази дата всеки трябва да направи равносметката за изминалите две години. Тя обаче може и да не е съвсем обективна, защото в периода и Венера, и Меркурий ще са ретроградни.

Най-силни ще са политическите затъмнения, предупреждават астролозите. Планът на задкулисието вече започна с комикси на Божков, продължи със записи, снимки и дронове.

Дотук годината бе истински провокираща, но изненадите тепърва предстоят, обясняват още експертите. Сезонът на затъмненията, в който попаднахме през юни и чиято кулминация е на 21 юни и 5 юли, носи със себе си обрати на съдбата. Енергията на затъмненията може да промени изцяло живота ни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай