Черната вдовица идва на 1 май

Мистериозното минало на фаталната жена отдавна вълнува феновете

Черната вдовица идва на 1 май | StandartNews.com

Това лято Скарлет Йохансон се завръща в една от най-култовите си роли – отмъстителката Черната вдовица, в едноименната лента, посветена на героинята. Продуцентът Кевин Файги, който е сред основните фигури зад безпрецедентния финансов и културен успех на киновселената на Марвел, споделя, че за единадесет години няма друг филм, който феновете да са желали повече от „Черната вдовица“. На 1 май желанието на милионите почитатели на емблематичната героиня най-накрая ще се превърне в реалност и те ще могат да я видят на голям екран в самостоятелен филм, разкриващ подробности от мистериозното ѝ минало.

В специални ексклузивни кадри и видео зад кадър от „Черната вдовица“ създателите на филма – Кевин Файги, режисьорът Кейт Шортланд и Йохансон ни разкриват редица интересни подробности за продукцията. Научаваме повече за развитието на Черната вдовица и получаваме първи поглед към основната заплаха, която ще разтърси света на Наташа – енигматичният супер злодей Таскмастър. Срещаме се и с нейното „семейство“, включващо Черните вдовици Йелена Белова (Флорънс Пю), която е като родна сестра на Наташа, и по-възрастната, изпечена в шпионския занаят Милена Востоков (Рейчъл Вайс), която участва в мистериозен научен експеримент, както и явяващият се като техен баща Алексей Шостаков (Дейвид Харбър), известен като  Червения пазител – руския еквивалент на Капитан Америка.

„Черната вдовица“ ще разкаже визуално впечатляващата, изпълнена с екшън, напрежение и мистерия, емоционална история на Наташа Романоф и нейния труден път от опасен наемен убиец на КГБ, през агент на ЩИТ, до един от най-важните членове на Отмъстителите. Действието на филма се развива малко след събитията от „Първият отмъстител: Войната на героите“, когато Отмъстителите са разединени, а някои от тях са в немилост, включително и Романоф. Докато бяга от закона, Наташа, която може би за първи път в живота си е оставена да действа свободно и сама да взима решения за съдбата си, трябва да се изправи срещу демоните от мрачното си минало. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай