Вторник,

Части от София без вода утре - вижте къде

От: Администратор -
A
A
A

На 18 август 2016 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Крум Кюлявков" жк. „Дианабад" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Крум Кюлявков", бул. „Д-р Г.М.Димитров" бл. 61 и бл. 62
ул. 157
по ул. „Владимир Трендафилов" от ул. „Крум Кюлявков" до ул. „Кирил Цонев"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Крум Кюлявков" бл. 32.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
На 18 август 2016 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Богатица" жк. „Лозенец" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
по ул. „Богатица" от ул. „Кожух планина" до бул. „Арсеналски"
по ул. „Димитър Хаджикоцев" от ул."Бяла" до ул. „Милевска планина"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Хаджикоцев" ъгъла с ул. „Попово".
На 18 август 2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна и прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Васил Друмев" и бул. „Мадрид" кв. „Подуене" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
по ул. „Васил Друмев" от ул. „Оборище" до ул. „Султан тепе"
по ул. „Султан тепе" от ул. „Черковна" до ул. „Алеко Константинов"
бул. „Мадрид", ул. „Черковна", бул. „Ген. Данаил Николаев"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Друмев"№3;бул. „Мадрид" ъгъла с ул. „Богдан".
На 18 август 2016 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на редуктор за налягагне на водата във вилна зона „Малинова долина" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. 201, ул. 202, ул. 203, ул. 204, ул. 205, ул. 206
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 201 №1.
На 18 август 2016 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Тинтява" вилна зона „Градище" се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Тинтява", ул. „Роса", ул. „Зорница", ул. „Деница", ул. „Ралица", ул. „Ружа", ул. „Незабравка"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Младежка" ъгъла с ул. „Ралица".
На 18 август 2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Зографи Молерови" вилна зона „Симеоново – Драгалевци" се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
по ул. „Проф. Йордан Йорданов" от ул. „Професор Александър Бурмов" до ул. „Зографи Молерови"
ул. „Зографи Молерови" от №7 до №16
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Зографи Молерови" ъгъла с ул. „Йордан Йорданов".
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички