Чаровната Кейт Уинслет става на 44

Празнува рожден ден

Чаровната Кейт Уинслет става  на 44 | StandartNews.com

Децата на актрисата се обръщат към Ди Каприо с "чичо Лео"

Днес прекрасната Кейт Уинслет навършва 44 години. И изглежда, че има всичко - "Оскар", "Еми", "Златен глобус", три деца, страхотен съпруг и приятелството на Леонардо ди Каприо. Когато споменем името ѝ обаче, милиони хора по света веднага си спомнят сцената от филма "Титаник", в която Леонардо ди Каприо я държи в предната част на кораба. И  точно тази сцена преди години бе определена като най-романтичния момент в киното за всички времена.

За хората, които познават добре кариерата на Уинслет, със сигурност има други значими роли, с които ще я запомнят. И на тях сигурно им е направило впечатление, че Кейт и Леонадро са страхотна екранна двойка във филмите "Титаник" и "Пътят на промените". Не само в киното, но и в живота, двамата са страхотна двойка. Приятели. Те са толкова близки, че децата на Кейт се обръщат към Ди Каприо с "Чичо Лео".

Съпругът на Кейт се казва Нед Рокенрол. Истинското му име е Ейбъл Смит, но по-късно решил да го смени на Нед Рокенрол. Двамата се срещат през 2011 г., докато Кейт е на почивка на остров Некер - частен остров на Карибите, който е собственост на милиардера Ричард Брансън, който пък се оказва чичо на Нед Рокенрол. Той става третият съпруг на Кейт през 2012 г., а през 2013 г. се ражда първото им дете. Актрисата има още една голяма дъщеря от първия си съпруг Джим Трепълтън и син Джо Алфи от втория си съпруг Сам Мендес, с когото са женени от 2003 до 2011 г.

Актрисата кръщава третото си дете Беър Блейз. Зад него се крие интересна история. Първата част на името е от прякора на приятел на Кейт, когото наричат Беър, а втората част Блейз е спомен за начина, по който Уинслет се среща с третия си съпруг. Оказва се, че те са се запознали по време на пожар. В шоуто на Елън Дедженерис през 2014 г. тя разказва:"Къщата изгоря и ние оцеляхме, но искахме с нещо да си спомняме за огъня и така измислихме името Блейз." (blaze от английски "пламък")

Макар че Кейт Уинслет става известна с ролята си на червенокосата Роуз в "Титаник", естествената ѝ коса не е червена, както много от почитателите ѝ смятат. Естественият цвят на косите ѝ е "ягодово рус".

По време на снимките на "Титаник", който излиза през далечната 1997 г., се появяват слухове за интимна връзка между нея и Лео. Кейт не отрича да е имало такава, но казва, че някак двамата са успели да запазят приятелството си през годините .

Когато Кейт е избрана от режисьора Джеймс Камерън за ролята на Роуз в "Титаник", тя му благодари, изпращайки му голям букет от... рози.

Но Уинслет има много други значими роли. През 2006 г. тя става най-младата актриса, която получава пета номинация за "Оскар" за ролята си в драмата "Малки деца". Тогава е на 31 години. През 2009 г. също поставя рекорд с шеста номинация за ролята си в "Четецът". За нея вече получава "Оскар", който споделя, че държи в банята си.

Тя е толкова добра актриса, че печели награда "Еми" през 2006 г. за изключителна гостуваща актриса в комедиен сериал - "Extras", където играе себе си.

Всъщност Кейт започва обучението си по актьорско майсторство доста рано. На 10-годишна възраст тя постъпва в интензивен курс в Redroofs Drama School в Лондон. На 11 години участва в тв реклама на зърнена закуска, а скоро след това получава и първата си роля в сериал.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай