Чалга инвазия: И Галена влиза в театъра

Певицата се включва в „Направихте ме на луд“

Чалга инвазия: И Галена влиза в театъра | StandartNews.com

След като стана ясно, че Глория ще пее в постановката „Направихте ме на луд“, сега се разбра, че колежката й Галена също ще се качи на театралната сцена със специално музикално участие в комедията. 

В актьорския състав влизат Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев, Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов и Тихомир Благоев. Режисьор е Богдан Петканин. Продуцент е Кирил Кирилов с бранда "Ажур Пико".

Треньорът-победител от „Гласът на България“ ще излезе на театралната сцена заедно със своя колега Фики Стораро пред българите в Лондон на 30 януари. Припомняме, че талантливият певец участва не за първи път в „Направихте ме на луд“. Той стана част от екипа на представлението още през изминалата година и вече е излизал на не малко сцени у нас. Това ще бъде първото му актьорско участие в чужбина.

Не за първи път поп-фолк изпълнители покоряват театралните сцени у нас и в чужбина. Есил Дюран е известна с участието си в „Сатирично кабаре“ в Сатиричния театър. Автор и режисьор на комедийната постановка е самият директор на артистичното ведомство – Калин Сърменов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай