Бутилки с урина по Джъстин Тимбърлейк

Не винаги ми е било лесно, признава певецът

Бутилки с урина по Джъстин Тимбърлейк | StandartNews.com

Джъстин Тимбърлейк разкри, че в началото на соловата си кариера не бил толкова добре приет, колкото е сега. На гости на „Шоуто на Греъм Нортън“ певецът разказа за случай, в който публиката го замерила с бутилки с урина. Това се случило през 2003-а по време на благотворителен концерт в Торонто, когато Джъстин излязъл на сцената с легендите „Ролинг стоунс“.

„По принцип канадците са мирен народ. Имах усещане, че изпълнението ми с групта няма да мине гладко, но не предполагах, че ще е толкова зле. Когато се появих, от първите два реда на публиката, която беше половин милион души, започнаха да ме замерват. Не винаги ми е било лесно“, сподели певецът.

Джъстин призна, че инцидентът го травмирал. Но, въпреки че организаторите му предложили да слезе от сцената по-рано, Тимбърлейк събрал кураж и продължил да пее до края. Той допълни, че по време на първите две песни танцувал, за да избегне подаръците на публиката, но след това се наложило да седне зад пианото.

„Всъщност беше впечатляващо – подскачах из сцената, докато пея. След това се позиционирах на рояла за следващото парче и осъзнах, че съм лесна мишена. Но за щастие страстите стихнаха – или се отказаха и приеха, че няма да се отърват от мен, или им свърши урината“, разказа Тимбърлейк.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай