Бул. "Черни връх" пропадна в района на метрото

Бул. "Черни връх" пропадна в района на метрото  | StandartNews.com

Част от платното на столичния бул. „Черни връх" пропадна в район, където се извършват строителни дейности по столичното метро. Срутването е станало в района на бившия завод "Витоша", съобщава Дарик, като сигналът е подаден към тях от таксиметрови шофьори.

Първоначалните данни са били за голям отвор, в който са пропаднали няколко автомобила. Слушатели на радиото обаче информирали, че дупката е само няколко квадратни метра и няма пропаднали коли. Засегната е малка част от пътното платно и се преминава нормално.

От столичното метро потвърдиха за Дарик, че има пропадане. Шефът на Метрополитена Стоян Братоев потвърди, че случаят се проверява. На мястото има полицейски екип.

Малко по-късно от пресцентъра на Столична община съобщиха, че вече се възстановява нарушената настилка по тротоара в участък на бул. „Черни връх". Екипи на строителните фирми, изграждащи метрото в участъка от бул. „Джеймс Баучер" до кв. „Хладилника" работят по възстановяване на тротоара.

Няма нарушение на настилката на пътните платната и движението на превозните средства в участъка се осъществява нормално. Направена е организация за преминаването на пешеходци до възстановяване на тротоара.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай