Брус Уилис отново в ролята си от „Умирай трудно“

„Умирай трудно“ се завръща!

Брус Уилис отново в ролята си от „Умирай трудно“ | StandartNews.com

65- годишният Брус Уилис се завърна в ролята на емблематичния си детектив от „Умирай трудно “ Джон Макклейн за реклама, популяризираща нова дълготрайна автомобилна батерия на  Advance Auto Parts , наричана още DieHard. Късометражният филм включва още няколко познати лица от екшъна.

Рекламата започва с това, че Макклейн се опитва да запали колата си на тъмна и пуста улица. "Ами, ти искаше спокойния живот, Джон. Празни батерии. Празни улици", казва героят, докато влиза в магазина за разширени авточасти.

След това Макклейн забелязва своя враг от филма от 1988 г. Тео на Кларънс Гилиард-младши, който все още е на път да отмъсти и се врязва в Advance Auto Parts.

Макклейн се измъква на косъм през отдушник на тавана (точно както в добрите стари дни) и е прибран от шофьора си на лимузина Аргайл (Де'воро Уайт). След това Макклейн инсталира акумулатора на колата и хвърля граната към Тео, взривявайки злодея.

„Никога не съм правил каквато и да е реклама с персонажа на Джон Макклейн, но Advance Auto Parts донесе идея за интегриране на батерията DieHard в историята „Умирай трудно“ чрез кратък филм, който е автентичен за Макклейн и двете марки“, каза Уилис в съобщение за пресата, получено от Fox Business.

„Адванс подходи към това като филм - сценарият е умен, интензивната продукция и мястото е забавно, добави той.

„Умирай трудно“ постигна голям успех в боксофиса, като взе над 139 милиона долара от световния боксофис . Целият франчайз от пет филма направи над 1,4 милиарда долара.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай