Анита на Рачков мечтае за близнаци

Плеймейтката се умилява над снимка с еднакви бебета

Анита на Рачков мечтае за близнаци | StandartNews.com

Темата за евентуалната бременност на Анита Димитрова отново развълнува мрежата. Годеницата на Димитър Рачков преди дни пусна снимка, на която скача с оголен и доста плосък корем, разочаровайки всички, които очакваха потвърждение, че господарят на ефира ще става баща за втори път. Сега обаче плеймейтката е качила сладък фотос с две новородени близначета и се лее в умилителни коментари. Дали това е намек, че скоро ще сподели благата вест, можем само да гадаем. Поне стана ясно, че хубавицата от Хасково от малка си мечтаела за близнаци, които да облича еднакво.

Рачков мълчи като риба, а и сега е в предпремиерна треска покрай старта на шоуто си на 7 март. Както се знае, Рачков младши, чиято майка е главната сценаристка на "Откраднат живот" Христина Апостолова, вече е на 14 и чака братче или сестриче и от баща си, след като родителката му го ощастливи с Пепе от Евтим Милошев. 

А една от версиите за раздялата на Рачков с Мария Игнатова е тъкмо нежеланието на тв водещата да увеличи броя на наследниците му. Припомняме, че в момента тя е на тръни, тъй като шоуто на бившия й по Нова телевизия вероятно ще се завърти срещу нейното неделно "Ново 20: Папараци" по Би Ти Ви. Това не предвещава нищо добро за рейтинга на доста скучното предаване, с което се зае Игнатова под егидата на Иван и Андрей. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай