Брайън Мей загуби хладнокръвие и нападна тв екип

Боря се с гняв и депресия, признава китаристът

Брайън Мей загуби хладнокръвие и нападна тв екип | StandartNews.com

Легендарният китарист на „Куийн“ Брайън Мей нападна тв екип на „7News“, след като операторът отказа да спре да снима музиканта.

Инцидентът се случи по време на среща между Мей и негови фенове в Брисбейн. Докато Брайън позираше за снимки с почитателите си, тв екипът застана само на метър от музиканта и започна да го снима, което го провокира да загуби хладнокръвие. След като китаристът помоли няколко пъти оператора да спре камерата, той се съгласи, след което извади телефона си и продължи да снима с него. Мей не можа да издържи и тръгна към телевизионера с думите: „Мислиш се за много хитър? Какъв паразит си само. Остави ни намира, не разбираш ли?“ След това Брайън избута телефона от ръката на снимащия, крещейки: „Махай се веднага.“ Охранител на музиканта се намеси и го успокои и Мей се извини за гледката на феновете си: „Съжалявам, че този развали всичко.“

След инцидента звездата се включи в Инстаграм, за да коментира случката.

„Има тънка граница между гняв и депресия. С тези чувства се боря, след като тв екипът ме нападна от засада и се опита да ме тормози. Обикновено не проявявам агресия, дори и когато ме провокират, но този тип ме хвана неподготвен – той беше един от най-грубите и неуважителни оператори, които някога съм виждал. Не спря да снима и агресивно се доближи с камерата към лицето ми, което е нарушение на личното пространство. Тръгнах към него с намерението да отнема телефона му за малко и наистина хванах устройството, след което охраната ме разубеди и дръпна назад“, гласи изявлението на Мей.

Брайън признава още, че не е трябвало да се хваща на провокацията на репортерите, особено при положение, че техният запис на инцидента е единствен. Музикантът не пропусна и да благодари на феновете си за подкрепата им.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай