Браво! Миро празнува 3 години трезвеност на Малдивите

Певецът не крие, че е получил помощ "от небето", за да се справи с трудностите в живота си

Браво! Миро празнува 3 години трезвеност на Малдивите | StandartNews.com

Миро отбеляза от Малдивите годишнина без алкохол. Той се похвали пред фенове и приятели в социалните мрежи, че са минали три години, откакто не е близвал.

„Здравейте, днес правя 3 години откакто съм трезв… Преди 3 години направих избор. Това беше второто най-добро решение в живота ми досега... Благодарен съм, че съм трезвен. Благодаря Господи!“ изповяда се изпълнителят пред последователите си.

Един от първите, които го поздравиха за предприетата крачка, бе колегата му Влади Ампов- Графа. Импровизираната си годишнина Миро отпразнува на топло. От няколко дни той пуска кадри от райски плажове, но не споделя кое е мястото, което е избрал за своята почивка. Феновете му предполагат, че отдъхва на Малдиви.

Проблемите с алкохола мъчили дълги години Миро. "Аз се опитвах дълги години да спра алкохола, но успявах за много малко време, а след това се завръщах към този навик. Не е свързано с това, че искаш толкова да пиеш, а че си нещастен, в депресия си... Моята работа е свързана с това да съм между пиещи хора и всеки иска да те почерпи", сподели още Миро, който не скри, че е получил помощ "от небето", за да се справи с трудностите в живота си, които са го тласнали към шишето.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай