Братът на Тодор: Кой е следващият?

Братът на Тодор: Кой е следващият? | StandartNews.com

"КОЙ е следващият?". Този въпрос зададе братът на убития младеж във Враца. Ивайло Йорданов изля мъката си и разочарованието от институциите в писмо, което бързо се разпространи в социалните мрежи. В него врачанинът моли: "Прегърнете братята си, утре няма да ги има" и изтъква, че много млади хора могат да загинат като Тодор, ако продължаваме да си затваряме очите за случващото се в страната.

Ето цялото писмо на Ивайло без редакторска намеса:

"Отнеха ни мечтите, отнеха ни усмивките.

Гневен съм, мразя страхливците! Защо разследващите в този град веднъж не посмяха да бъдат хора? Как ще разследвате, ако това са вашите деца?

Как ще постъпите, ако разберете, че някой държи любимия за вас човек, докато друг го удря с метален бокс?

Брат ми е смел бе! Разбирате ли? Научете се на смелост всички! Един живот живеете..и не се знае до кога!

Постъпете правилно, защото България гледа! Направете нещо смислено преди да си отидете! Направете го бързо, защото животът е кратък.
Отнеха ни мечтите, отнеха ни усмивките.

Родители, излезте навън...там днес видях вашите деца...видях страх! Животът е кратък...направете нещо за малките, бъдете правилен модел за подражание! Това, което се случва не е в телевизора, а е отвън..

КОЙ е следващият? ТОНИ Е ШАМПИОН, научен е на смелост. Прегърнете братята си, утре няма да ги има. Остава ми да вярвам, че е на по-добро място...чакай ми братле, ще дойда някой ден!"

По-рано бившите треньори на Тодор също написаха откровено писмо по повод убийството на шампиона.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай