Брансън стана стюардеса за ден

Брансън стана стюардеса за ден | StandartNews.com

Собственикът на компанията "Върджин" и милиардер Ричард Брансън се облече като стюардеса и обслужи пътниците на полет от Пърт до Куала Лумпур след загубен бас с шефа на авиокомпания "Еър Ейша" Тони Фернандес.

Преди 2 г. двамата милиардери направиха любопитен облог - този от тях, чийто отбор във Формула 1 ("Върджин" на Брансън и "Лотус" на Фернандес) завърши по-назад във временното класиране, ще бъде стюардеса в полет на авиокомпанията на другия. Британецът няколко пъти отлагаше изпълнението на баса заради ангажименти и контузии, но в крайна сметка го изпълни.

"Кариерата на Ричард Брансън в "Еър Ейша" започна добре, докато не разля подноса върху Тони Фернандес", написа малайзийската авиокомпания в Туитър след над 4-часовия полет.

Фернандес пък обясни на летището в Куала Лумпур, че след "инцидента" му се наложило да смени дори бельото си.

Собственикът на английския футболен клуб КПР добави, че "уволнил" Брансън веднага след кацането на самолета, но му дал сертификат за стюардеса в "Еър Ейша". Преди да се качи на самолета пък, на сър Ричард му бяха обръснати краката. Той обаче така и не се лиши от наболата си брада.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай