Брад Пит изпече пица за ЧРД на дъщеря си

Шайло, която иска да става момче, навърши 14

Брад Пит изпече пица за ЧРД на дъщеря си | StandartNews.com

Брад Пит е организирал грандиозно пица парти за 14-я рожден ден да дъщеря си Шайло, предадоха от TheSun. Твърди се, че по случай празника актьорът успял да се събере с всичките си деца – включително Мадокс, с когото не са в топли отношения. Първородният наследник на клана Джоли-Пит се прибра в Ел Ей преди пандемията. Той е студент в университета на Сеул, но през последните месеци се образова дистанционно от имението за 25 милиона долара на звездната си майка.

ВИЖ ОЩЕ: Тайни снимки на Джоли – онлайн хит

„Брад наистина се постара на направи деня на Шайло специален, отдавна планира купона. Не може да повярва колко е пораснала. Той се е обзавел със скъпа фурна за пица и успя да й сготви от любимата храна. Разбира се, имаше и торта за десерт“, споделя анонимен източник.

ВИЖ ОЩЕ: Анджелина Джоли с нови забрани за Брад Пит

Пит подарил на Шайло винтидж апарат за моментални снимки, тъй като младата дама е любител фотограф. Той й е направил албум с най-добрите й снимки от последните няколко години. Звездният баща е осигурил на дъщеря си и уроци по китара. Колега на Пит пък изненадал рожденичката с видеомонтаж от клипчета с поздравления от нейни близки и приятели, с които девойката не се е виждала скоро заради пандемията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай