Борис Джонсън ще отслабва със сирене

Харесвам веганите, но не мога да се откажа от някои неща

Борис Джонсън ще отслабва със сирене | StandartNews.com

Британският премиер Борис Джонсън каза, че иска да отслабне през 2020 г., но няма да бъде веган, защото това означава да се откаже от сиренето.

В интервю за Би Би Си британският премиер заяви, че макар да иска да отслабне тази година, той няма да участва във Veganuary, годишна кампания, насърчаваща хората да се придържат към растителна диета за първия месец на година, защото това „изисква толкова концентрация“.

Джонсън каза, че докато сваля „шапката си на вегани, които могат да се справят с нея, които успяват да избегнат всички невегански продукти“, той добави, че избягването на животински продукти е „престъпление срещу любителите на сиренето“, предаде БГНЕС. 

През 2019 г. се съобщаваше, че партньорът на Джонсън, Кари Саймъндс, известна природозащитничка, го е подложила на по-здравословна диета.

Вестник „Дейли мейл“ съобщи миналия май, че Саймъндс също така е убедила Джонсън да опита веганска диета. Си Ен Ен попита „Дауниг Стрийт“10 за коментар, но към момента на публикуването отговор не беше получен.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай